Acord de utilizare

Preambul

1. Acest acord de utilizare (denumit in continuare "Acordul") se aplica site-ului nostru gametrade.ro.ro si contine reguli obligatorii aplicabile oricarei / oricaror persoane care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre GameTrade.ro. (denumit in continuare "Site-ul" sau "Gametrade.ro").
2. Prin "utilizator" se intelege orice persoana fizica si / sau juridica care acceseaza Site-ul, indiferent de motiv. 
3. Site-ul este vizibil pentru toti utilizatorii care il acceseaza, insa anumite sectiuni pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe Site cu nume de utilizator / adresa de e-mail si parola. Odata inregistrat ca utilizator al Site-ului, veti beneficia de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie pe acest Site.
4. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor si / sau informatiilor oferite pe Site semnifica acceptarea deplina si neconditionata a oricaror prevederi din prezentul Acord si a oricaror modificarii ale acestuia.
5. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu va inregistrati pe acest Site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest Site sa verificati daca Termeni si conditii au fost modificate. Daca schimbarile eventuale din Termeni si conditii nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra, va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil catre noi folosind sectiunea "Contact". Utilizarea in continuare a Site-ului valoreaza acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii.

1. Prezentarea serviciilor

1.1. Gametrade.ro va ofera, prin intermediul Site-ului, in conformitate cu prevederile prezentului acord, accesul la serviciile noastre. Gametrade.ro este un serviciu de intermediere intre vanzatori si cumparatori, avand ca obiect jocuri video pentru console si pc pe internet. Termenii „vanzator”, „cumparator”, „intermediar”, precum si orice alti termeni referitori la tranzactii, sunt folositi in prezentul acord si in alte rubrici ale site-ului numai pentru facilitarea exprimarii, astfel ca nu trebuie interpretati in sensul lor juridic si nici nu li se atribuie efectele juridice corespunzatoare acestor termeni. Acesti termeni nu trebuie interpretati in sensul ca Gametrade.ro ar avea statutul de intermediar, mandatar sau comisionar, avand obligatii contractuale fata de acele persoane care negociaza sau incheie contracte de vanzare-cumparare.Gametrade.ro nu va raspunde in nicio situatie in care un utilizator va fi prejudiciat de inexistenta,lipsa sau nefunctionarea jocurilor , singurul raspunzator pentru daunele prilejuite vor cadea in sarcina vanzatorului.
Prin consecinta, cumparatorul declara ca a inteles natura tranzactiei in sensul ca el face o oferta pentru a cumpara un joc. 
1.2. Utilizatorii accepta in mod expres ca, folosind serviciile Gametrade.ro, sunt de acord sa primeasca informari utile legate de utilizarea Site-ului sau mesaje de felicitare.

2. Informatii despre inregistrarea pe Site

2.1. Procedura de Înscriere
Pentru a se inscrie in Gametrade.ro, utilizatorul trebuie sa aiba un cont de email valabil.
2.2. Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii in contul Gametrade.ro.
2.3. Pentru a folosi serviciile oferite de catre Gametrade.ro, utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete si actuale si exacte despre ei, asa cum este cerut in formularul de inregistrare. Gametrade.ro isi rezerva dreptul de a verifica, direct sau indirect, datele furnizate la crearea contului, neavand nicio obligatie legala in acest sens.
2.4. Ulterior inregistrarii accesul la cont se realizeaza prin nume de utilizator/adresa de email si prin parola. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele de utilizator sau parola. Gametrade.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa dati clic pe "Iesire" ("Logout") din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de Gametrade.ro. Gametrade.ro nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

3. Nota de informare privind protectia datelor personale

3.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Gametrade.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul utilizarii platformei de vanzare-cumparare sau schimbare de jocuri pc si console. Gametrade.ro, in scop de reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre Gametrade.ro si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: reprezentanti legali si parteneri contractuali ai Gametrade.ro 
3.2. La optiunea dvs., ne furnizati unele date personale ale dvs. pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului Gametrade.ro
3.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de Gametrade.ro.
3.4. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa contact@gametrade.ro.
3.5. Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

4. Reguli de utilizare

4.1. Mecanismul Gametrade.ro
Utilizatorii site-ului nostru au posibilitatea de a oferi spre vanzare sau schimbare jocuri console si pc conform legilor in vigoare si a procedurilor pe care acestea le solicita. Acestia sunt singurii raspunzatori de respectarea legilor aplicabile privind transferul jocurilor puse in vanzare. Toate anunturile vor fi afisate la sectiunea „Anunturi”, accesibila utilizatorilor. 
In momentul punerii in vanzare, utilizatorul declara ca jocurile listate de catre acesta sunt proprietatea lui si ca il garanteaza pe cumparator in cazul in care terte parti ridica pretentii in legatura cu jocuri puse la vanzare de catre utilizator.
In cazul in care ulterior listarii jocurilor, o alta persoana invoca drepturi asupra jocului, reprezentantii Gametrade.ro nu vor lua nicio masura impotriva utilizatorului pana cand persoana care reclama un drept nu-si va fi dovedit pretentia. In situatia in care reclamantul dovedeste calitatea sa de proprietar, atunci contul utilizatorului care a listat domeniul poate fi anulat ca urmare a utilizarii cu rea-credinta a serviciului. In situatia in care reclamantul nu isi dovedeste solicitarile, atunci reprezentantii Gametrade.ro nu vor actiona in nicio maniera. 
Utilizatorul care pune in vanzare un joc in Gametrade.ro are obligatia de a sterge anuntul respectiv daca nu mai este valabil anuntul. Gametrade.ro isi rezerva dreptul exclusiv de a sterge anunturile contrare acestei prevederi, fara a-si asuma o obligatie in acest sens. 
Utilizatorul care doreste sa achizitioneze un joc, prin folosirea butonului „Negociaza”. Vanzatorul va fi notificat de oferta primita de la cumparator. Vanzatorul are de ales intre „Accepta” sau „Refuza”, butoane care vor fi disponibile in partea administrativa a contului sau.
Alegerea vanzatorului (de a aproba sau de a refuza oferta) va genera o notificare in sistemul Gametrade.ro. De asemenea, fiecare parte implicata in proces va primi o notificare in ceea ce priveste acceptarea sau respingerea ofertei. Odata cu acceptarea ofertei se va initia procedura de transfer a jocului. Daca oferta este refuzata, procedura se incheie, cumparatorul este notificat de refuz si nu se va initia procedura de transfer.
4.2. Procedura de transfer
Dupa acceptarea ofertei, utilizatorii implicati in tranzactionarea jocurilor vor inita o conversatie prin chat oferit de Gametrade.ro, pentru a putea stabili ultimele detalii ale tranzactiei, referitoare la modalitatea de plata, termenele de plata, modalitatea de transport etc.
Gametrade.ro nu va avea nicio implicare in predarea efectiva a jocurilor si nu va fi in niciun mod responsabila de predarea jocurilor. Partile tranzactiei sunt singurele raspunzatoare de indeplinirea tuturor procedurilor necesare pentru transferul jocurilor. Gametrade.ro nu va avea rolul de intermediar in cadrul acestei operatiuni si nu se va implica in nicio masura in procedura de transfer si/sau vanzare, nici in arbitrarea diferendelor aparute intre parti referitor la predarea jocului. Toate neintelegerile legate de operatiune vor fi rezolvate de parti singure, fara concursul sau implicarea Gametrade.ro. 

5. Acord de utilizare

Utilizatorii sunt exclusiv responsabili de gestionarea parolelor proprii si au obligatia de a anunta orice utilizare neautorizata a parolei sau a oricarui alt aspect legat de securitatea accesului catre Gametrade.ro.

Gametrade.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate. Gametrade.ro nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru continutul anunturilor facute pe site. In cadrul acestora utilizatorii nu pot publica texte ilegale, abuzive, indecente, violente, precum si material care incalca sau eludeaza, in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale sau alte drepturi detinute de catre terti. Gametrade.ro isi rezerva dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii care nu pot fi cenzurate in niciun mod de catre terte persoane, sa modifice/stearga continutul anunturilor utilizatorilor sai, fara a-si asuma o obligatie in acest sens.
Gametrade.ro isi rezerva dreptul de a aduce modificari site-ului si de a actualiza acest document fara notificare prealabila.
Gametrade.ro isi rezerva dreptul de a lua orice masuri impotriva utilizatorilor care incalca in vreun fel normele etice general acceptate ale comertului electronic, ale legislatiei in vigoare sau ale prezentului document .Gametrade.ro isi rezerva dreptul de a lua orice masuri impotriva utilizatorilor care posteaza anunturi cu preturi umflate sau manipulate fara notificare prealabila.

Gametrade.ro isi rezerva dreptul de a lua orice masuri impotriva utilizatorilor care posteaza descrieri care aduc ofensa vreunei persoane, entitati sau grup sau constituie sau incita la acte ilegale sau imorale. 

Gametrade.ro nu va fi in niciun mod raspunzatoare in situatiile in care utilizatorii nu respecta in totalitate prevederile prezentului document si prevederile legale in vigoare.

6. Utilizarea continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare toate textele si imaginile care sunt postate pe acest site, sunt in propietatea si sub dreptul de autor (copyright) al Gametrade.ro. Orice text sau imagine care consta intr-o marca, logo sau marca de serviciu reprezinta marca inregistrata si neinregistrata a Gametrade.ro sau a altora. Este strict interzisa utilizarea oricarui text sau imagine fara permisiunea in scris a proprietarului textului si imaginilor. De asemenea, va informam ca Gametrade.ro isi vor asigura si impune in mod hotarit recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala in conformitate cu legile in vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea celor vinovati de incalcarea dreptului de proprietate intelectuala in judecata prin instantele penale.

7. Limitarea raspunderii

Gametrade.ro alaturi de directorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor Gametrade.ro nu sunt raspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea site-ului, serviciilor si informatiilor oferite de Gametrade.ro.
Gametrade.ro alaturi de directorii, angajatii, agentii sai sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului, serviciilor si informatiilor Gametrade.ro nu sunt raspunzatori pentru modul in care va administrati parola si detaliile de cont. Pastrarea acestor date confidentiale ramane in totalitate in responsabilitatea dumneavoastra.
Limitarile de mai sus se vor aplica indiferent daca partile mentionate au fost sau nu avertizate sau ar fi fost constiente de posibilitatea aparitiei daunelor de orice natura.

8. Sanctiuni

Gametrade.ro isi rezerva dreptul de a nu sanctiona imediat utilizatorii care incalca politicile Site-ului.
Abaterile repetate de la politicile Site-ului pot conduce la stergerea anunturilor listate de utilizatorul in culpa, precum si la suspendarea contului de utilizator.